четвер, 13 грудня 2007 07:10

Оболонські тролейбуси змінили маршрут

З 4 грудня тролейбуси NN34, 44, що курсують у Оболонському районі, змінили маршрут.

— Раніше 34-й їхав через вул. Малиновського, Лайоша Гавро до станції метро Петрівка. Зараз — від площі Сантьяґо де Чілі проспектом Героїв Сталінграда, проїжджаючи вулиці Мате Залки та Лайоша Гавро, звідки звертає до станції метро Петрівка. Назад маршрут прямує без змін, — пояснює "ГПУ" начальник відділу транспорту та зв"язку Оболонської райадміністрації Петро Шимон. — Маршрут  44-го тролейбусу подовжено. Раніше він їздив від станції метро Героїв Дніпра до вул. Мате Залки. Нині — до проспекту Московського.

За словами начальника транспортного відділу, маршрут 34-го  тролейбусу змінили, бо на просп. Героїв Сталінграда не вистачало громадського транспорту. Жителі Оболоні постійно скаржилися до районної ради на переповнені маршрутки.

Раніше 34-й тролейбус їздив із 7.00 до 18.40. Нині — з 6.00 до 21.50.

— Київпастранс планує додати ще один тролейбус на 34-й маршрут, бо інтервал їх руху надто великий — 27 хв. Поки 34-й обслуговують два тролейбуси. А на 44-му зараз уже їздять п"ять. А донедавна їх було лише чотири, — каже Петро Шимон.

Зараз ви читаєте новину «Оболонські тролейбуси змінили маршрут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі