четвер, 01 березня 2007 18:51

Невідомий "мінер" зірвав курси англійської

У середу ввечері міліціонери евакуювали школярів із курсів англійської в школі N35 на вул. Гната Юри, 10б (Борщагівка).

Після сьомої вечора до міліції зателефонував невідомий і заявив, що 35-та школа замінована.

— У мене саме йшов урок. До класу зайшла вахтер з двома міліціонерами. Вони сказали, аби я негайно виводила дітей зі школи. Із сусіднього класу евакуювали батьків — там проходили батьківські збори. Ми швидко вийшли, навіть речей не взяли. Діти дуже боялися, — розповідає "ГПУ" Лілія Ціунчик, 28 років, викладач іноземних мов приватного підприємства "Талісман Плюс".

Учителька так і не змогла завершити урок того дня. Багато 11- та 12-річних школярів перелякалися, коли до класу зайшли міліціонери — у бронежилетах, з гумовими палицями. Діти надворі телефонували батькам, розповідали про пригоду. За якийсь час до школи зійшлись схвильовані тата й мами.

У міліції "ГПУ" повідомили: ніякої вибухівки у 35-й школі не знайшли.

— Кількість фальшивих повідомлень про мінування збільшується, коли у школярів починаються контрольні та іспити. 2006 року зареєстрували майже 30 анонімних повідомлень про мінування шкіл, — зазначає Володимир Поліщук, 43 роки, начальник прес-служби столичної міліції.

Учителі й школярі борщагівської школи навіть не здогадуються, хто зателефонував у міліцію. Школа, як і решта їх у місті, не працює і закрита на карантин.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий "мінер" зірвав курси англійської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі