понеділок, 19 жовтня 2020 15:44

Нерозчищені зливові каналізації коштували Кличку кількох рейтингових пунктів - експерт

Нерозчищені зливові каналізації коштували Кличку кількох рейтингових пунктів - експерт
Політолог Володимир Цибулько: "Антирейтинг чинного мера Києва перетікає його конкурентам". Фото: Главред

Володимир Цибулько на своїй сторінці в Facebook розповів, чому нещодавня злива негативно вплине на рейтинг Віталія Кличко.

"Українська політика ірраціональна. Особливо це стосується рейтингів. Виборець частіше прислуховується до своїх емоцій та почуттів, а не до програм чи репутації кандидата. Тому дуже велику роль, особливо напередодні дня голосування, коли психіка будь-якої здорової людини знаходиться в натягнутому положенні, грають "чорні лебеді". Саме ним стала злива, яка пройшла на цих вихідних та частково перетворила Київ на Венецію. При чому явно не в позитивному сенсі. Впевнений, нерозчищені зливові каналізації коштували Віталію Кличку декількох рейтингових пунктів", - впевнений він.

Також політолог пише, найбільше від просідання рейтингу мера виграє Андрій Пальчевський.

"Загалом, не секрет, що антирейтинг чинного мера перетікає його конкурентам. Найбільший бенефіціар цих перетоків - Пальчевський. Який на протиставлені себе Кличку зміг закріпитися на другому місці серед кандидатів і зараз сконструював собі образ головного антагоніста чинній владі. А це широке поле потенційних прихильників. Тому не потрібно дивуватися високому результату Пальчевського на дільницях 25 жовтня. Він має всі шанси піднести Кличку дуже неприємний сюрприз. Про що це говорить нам, хоч і зацікавленим, там все ж стороннім спостерігачам? Другий тур буде цікавим та не таким передбачуваним, як це прогнозувалось", - зазначив на сам кінець експерт.

Раніше Вадим Карасьов вже заявляв, що в другий тур разом з Кличко виходить Пальчевський.

Зараз ви читаєте новину «Нерозчищені зливові каналізації коштували Кличку кількох рейтингових пунктів - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі