вівторок, 13 березня 2007 18:42

Нахамили в 723-й маршрутці

— А какой халєри ви влазітє с удостовєрєнієм через задню двєрь? Нада через пєрєдню входить!

Викрикнула в 723-й маршрутці кондукторка, коли побачила, що у містечку Вишневе поблизу Києва дві літні жінки увійшли до салону через задні двері. Жінки від такого звернення принишкли, потім одна відповіла кондукторці (на вигляд їй років 30), що зараз оплатять проїзд. Однак та не заспокоїлася й горланила ще деякий час. Водій "Богдана" підбадьорливо усміхався кондукторці.

А коли житель Вишневого Юрій Сегеда, 33 роки, попросив зупинитися якомога ближче до перехрестя, водій різко загальмував. Юрій, який тримав на руках малого сина, ледь не впав і стусонув пасажирку. Водій висадив чоловіка в болото. Здалося, що зробив це навмисне.

Маршрутка N723 курсує від станції метро Либідська до Вишневого через Теремки, смт Чабани та Гатне. Водії іншого, 302-го маршруту, який теж їздить із Києва до Вишневого, жартують між собою, що власники 723-го маршруту набирають на роботу грубіянів.

Зараз ви читаєте новину «Нахамили в 723-й маршрутці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі