вівторок, 03 липня 2012 11:50

На зупинках заборонять продавати алкоголь та цигарки

На зупинках заборонять продавати алкоголь та цигарки
Їжу також не можна буде купити на зупинці громадського транспорту. Фото: chernihivsmoking.blogspot.com

На нових зупинках громадського транспорту в Києві, побудованих на кошти інвесторів, не продаватимуть тютюн, цигарки і продукти харчування. Максимум, що дозволить місто бізнесменам, - побудувати невелику торговельну точку з продажу квитків і преси.

Про це повідомив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Привчати дитину до культурного пиття треба з шести років

"Головне управління містобудування та архітектури КМДА розробило типові проекти комплексів. Перший являє собою конструкцію зі скла з одним рекламним носієм і схемою руху транспорту, другий - з бічною секцією для інформації. Третій варіант буде додатково включати невелику торговельну точку для продажу квитків, преси тощо. Також варто зазначити, що реалізація пива, слабоалкогольних напоїв та продуктів харчування на зупинках буде заборонена. Зупинок з торговими секціями буде небагато і тільки там, де вони дійсно потрібні, це приблизно 25% від загальної кількості ", - розповів Руслан Крамаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Давно не бачив, щоб хтось курив на вулиці. Хіба сильно п'яний"

Заступник голови КМДА зазначив, що столична влада прийняла рішення використовувати досвід європейських столиць, де всі зупинки зроблені в єдиному стилі і утримуються за рахунок бізнесу. Всього інвестор повинен вкласти в будівництво нових комплексів близько 30 млн доларів. Натомість він отримає право розмістити на цих об'єктах рекламні конструкції та торговельні точки.

Зараз ви читаєте новину «На зупинках заборонять продавати алкоголь та цигарки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі