понеділок, 26 березня 2012 12:11

На Великдень громадський транспорт Києва працюватиме довше

На Великдень громадський транспорт Києва працюватиме довше

Київська міська державна адміністрація вирішила продовжити роботу громадського транспорту в ніч з 14 на 15 квітня з нагоди святкування Великодня. Про це йдеться у відповідному розпорядженні міськадміністрації № 442 від 21 березня, повідомляє прес-служба КМДА.

Комунальному підприємству "Київський метрополітен" доручено в ніч з 14 на 15 квітня продовжити роботу метро на годину до 1:00, а 15 квітня розпочати роботу на годину раніше - близько 4:30.

КП "Київпастранс" доручено продовжити роботу рухомого складу в цю ніч на одну годину і почати роботу на годину раніше 15 квітня для забезпечення організації перевезень за маршрутами, які проходять біля станцій метро, ??після проходження перших поїздів.

Крім того, Київському метрополітену, "Київпастрансу" і комунальній службі перевезень доручено з 5:00 до 10:00 15 квітня збільшити кількість рухомого складу, забезпечити чергування відповідних осіб на лініях і попередити пасажирів про зміни в роботі транспорту.

Дата святкування Великодня обчислюється за місячно-сонячним календарем і в 2012 році припадає на 15 квітня.

Зараз ви читаєте новину «На Великдень громадський транспорт Києва працюватиме довше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі