понеділок, 26 лютого 2007 16:32

На Подолі згоріла нічия будівля

У НЕДІЛЮ близько 21.00 загорівся дах одноповерхової будівлі на території деревообробного комбінату на Подолі (вул. Ярославська, 55).

Полум"я охопило більшу частину даху, розплавлений шифер розривався на шматки і розлітався в радіусі кількох десятків метрів. Пожежу гасили 12 машин та більше 60 рятувальників МНС. Вогонь ліквідували за годину. Пожежа знищила 150 кв м покрівлі.

Працівники розташованої поруч автомийки стверджують, що пожежа виникла через електрику. За кілька годин перед пожежею вони бачили на території ДОКу нетверезих робітників, які замкнули ворота й пішли. Увечері зникло світло. На мийці почали з"ясовувати причини відсутності електрики й помітили стовп диму, який ішов з боку деревообробного комбінату.

Борис Скибинюк, 46 років, заступник директора комбінату, заперечує вину підлеглих. За його словами, працівників там не було. Будівля, яка згоріла, комбінатові не належить, просто розташована на території підприємства.

Експерти-пожежники кажуть, що пожежа виникла через коротке замикання в електромережі.

Зараз ви читаєте новину «На Подолі згоріла нічия будівля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі