пʼятниця, 15 лютого 2008 07:07

На Подолі півдня не було світла

Позавчора опівдні на Контрактовій площі зникла електроенергія. У підземних переходах почався хаос. Люди збивалися біля вітрин кіосків, топтали квіти. Деякі продавці поставили свічки.

— Я швидко забрала свічку, бо люди штовхаються. Ще хтось перекине, пожежа буде, — говорить реалізаторка Олена, 37 років.

Найбільше обурювалися квіткарки. 55-річна Людмила торгує трояндами в переході. Їй випадково понівечили букет вартістю 80 грн. Жінка мало не розплакалася. Каже, господар вирахує гроші з її платні. А продавчиня фруктів не дорахувалася чотирьох яблук.

Через відсутність світла кілька магазинів одразу зачинилися. А в секс-шопі на вул. Межигірській користувалися ліхтарями. Працівниці жартували, що тепер у них інтимне освітлення.

Світлофори вимкнулися, і на перехрестях скупчилися машини. Людей ніхто не пропускав. Аби перейти на інший бік вулиці, доводилося стояти по 5–10 хв.

У прес-службі "Київенерго" запевняють, що у всьому винні старі системи електропостачання. Вони не витримують перенапруги.

— Увесь тиждень важким видався. За чотири дні було 25 відключень, а це понад 200 будинків, — розповідає "ГПУ" працівник компанії.

Зараз ви читаєте новину «На Подолі півдня не було світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі