вівторок, 08 квітня 2008 07:06

На мості Патона перевернувся джип

— Їхав із братом з пологового будинку. Відвозили мою дружину, мала народжувати. Поверталися на Лівобережжя, їхали у крайній лівій смузі, кілометрів 70 за годину. Бачу, з реверса на мене летить джип. Зреагувати не встиг. Він в"їхав у ліву фару, — розповідає "ГПУ" Сергій Чайка, 29 років, водій ВАЗу.

У п"ятницю ввечері на мосту Патона сталася аварія. 47-річний водій джипа "Мітцубісі Паджеро" виїхав о 22.40 на перекритий реверс. Згодом змістився на зустрічну смугу і вдарив там два легковики — ВАЗ і "Шкоду Фаворит". Очевидці кажуть: після зіткнення зі "шкодою" джип, як після трампліна, злетів у повітря, перевернувся і впав дахом на тротуарну доріжку. Ніхто не загинув.

У Сергія Чайки переламана стопа.

— Лежатиму з переломом місяців два-три точно. Цієї ночі в мене донька народилася, — каже "ГПУ" чоловік.

У понеділок до Сергія приходив слідчий, брав покази. Сказав, що проти водія "мітцубісі" порушать кримінальну справу, бо кількох людей травмовано.

Аби забрати джип із мосту, викликали кран.

— Водій "мітцубісі" порушив правила, виїхавши на зустрічну смугу, — кажуть у прес-службі ДАІ столиці.

28-річного водія "шкоди" шпиталізували. В нього травмовані груди, переламана гомілка. Водія джипа відпустили додому — він не мав серйозних травм.

Зараз ви читаєте новину «На мості Патона перевернувся джип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі