понеділок, 02 квітня 2007 18:02

На Малій Житомирській вигорів будинок

"Я працюю п"ять років, але такого ще не бачив, — розповідає 26-річний інспектор центру пропаганди ГУ МНС Києва Олександр Хорунжий. — Будинок горів, як свічка".

Дім у самому центрі Києва, на вулиці Малій Житомирській, загорівся після восьмої вечора в суботу. Людей у приміщенні не було — їх давно розселили. Пожежники слідкували, аби полум"я не перекинулося на сусідні заселені приміщення.

— Один будинок стоїть в десяти метрах від згарища, а інший взагалі впритул, — каже Хорунжий.

Вогонь загасити вдалося лише через дві години. Працювати на вузькій вулиці пожежникам було дуже складно. До того ж будівля через реконструкцію була огороджена металевим парканом.

— Полум"я спалахнуло не від короткого замикання, бо будівля була відключена від електромережі, — розповідає Олександр Хорунжий. — Можливо, там заселилися безпритульні і спричинили пожежу, а, можливо, це — підпал.

Будинок могли підпалити люди, зацікавлені у приватизації земельної ділянки. Так припускають жителі Малої Житомирської, які зібралися на згарищі.

Згоріла будівля зведена ще в 1917 році. Кажуть, колись тут жив художник Олександр Мурашко.

Зараз ви читаєте новину «На Малій Житомирській вигорів будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі