пʼятниця, 25 січня 2008 07:11

На Майдані дають ляпаса гумовому меру

  Громадська організація ”Я — киянин” установила на майдані Незалежності боксерський тренажер із написом ”Черновецький”. Кожен може вдарити по ньому й сфотографуватися
Громадська організація ”Я — киянин” установила на майдані Незалежності боксерський тренажер із написом ”Черновецький”. Кожен може вдарити по ньому й сфотографуватися

Молодий 20-річний чоловік замахується і щосили б"є правицею в гумове обличчя боксера.

— Ну, как я его? Посильнее, чем Луценко, да? — питає у дівчини, яка стоїть поруч і знімає усе на мобільник. — Фотографироваться я не хочу. Просто расслабился. Японцы бьют своих резиновых шефов, снимают так нервный стресс. Ну не могу я смотреть на рожу Черновецкого. У него мимика как у наркомана. У меня во дворе таких — ого-го, — сміється. Після цих слів дівчина закриває чоловікові рота долонями.

Навпроти вул. Софійської на майдані Незалежності кілька днів триває акція "Дай ляпаса Черновецькому". Люди б"ють боксерський тренажер із написом "Черновецький". Їм пропонують безкоштовно сфотографуватися. Фото навіть обіцяють привезти додому.

— Це, мабуть, Юлькіна робота — молодець вона, — розмовляють між собою жінки. — Треба ж це чудіще викорінити з Києва.

На плакаті бажаючі залишали мерові свої побажання.

— Уже заповнили кілька великих аркушів, — каже "ГПУ" активістка. — Є різні. Привіти передають із Одеси або женуть подалі...

"Працюй так і далі — і ти отримаєш ляпаса в іншу щоку". "Породжуєш бомжів, обкрадаючи, а потім кидаєш копійки. Тобі воздастся...." — останнє слово написано з помилкою. "Черновецький загадив Київ і заважає жити народу. Забирайся вон!" — пише киянин Борис Чапков, 59 років.

— Черновецький слабий духом і тілом. Це людина від сатани. Він нічого не зробив для Києва. Так, усі крадуть. Омельченко відмивав гроші на будівництві, мав свій відсоток і робив дороги. А цей просто краде. Я киянин у шостому поколінні, знаю багатьох мерів. Мені не по собі, що ця людина називає себе головою Києва, — пояснює чоловік.

Дві 60-річні жінки спускаються вул. Софійською, підходять до натовпу.

— Ви не скажете, де тут акція за Черновецького? — питає одна у чоловіків, які дивляться на моніторі фільм про мера "Земля в иллюминаторе". У натовпі чоловік сто. Більшість пристойно та дорого одягнені.

— А ну пішли звідси!

— Я вам такого Черновецького дам!

— Продалися за кілограм гречки!

— Та він нам дав доплату по 100 гривень. А що вам дали попередні мери? — кидає  жінка.

— Черновецький дав вам копійки. А його родина і Кільчицька їздять на авто за мільйони доларів. Он, подивіться на його "майбах", — каже чоловік із натовпу і показує на монітор.

Акція "Дай ляпаса меру" продовжиться до вечора п"ятниці. Організатор — громадська організація "Я — Киянин". Її голова — народний депутат Кирило Куликов, колишній керівник українського бюро Інтерполу.

Водночас прихильники Леоніда Черновецького пікетували Міністерство внутрішніх справ. Вони вимагали усунути від обов"язків міністра Юрія Луценка.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані дають ляпаса гумовому меру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі