четвер, 16 серпня 2007 07:04

На Ленінградській закрився "Фокстрот"

НАПРИКІНЦІ липня на проспекті Возз"єднання, 1 (біля Ленінградської площі) закрили місцеву крамницю "Фокстрот".

Магазин працював тут п"ять років. Він розміщувався на першому поверсі дев"ятиповерхівки. Окрім "Фокстроту", перший поверх займають продовольчий супермаркет "Новий" і відомий магазин "Воєнторг ДіСі". Вони продовжують працювати й надалі.

— Шкода, що "Фокстрот" закрили, — каже киянин Ігор Кочмарик, 41 рік. — Живу я на Березняках, до крамниці від дому йти 15 хвилин. Дуже зручно було — непотрібно нікуди їхати, аби купити технічну дрібницю. А тепер найближчі до мене магазини побутової техніки — на станції метро Лівобережна або аж на Харківському масиві.

— Магазин закрили, бо завершився термін оренди приміщення, — пояснює "ГПУ" представник мережі "Фокстрот" Олена Михайловська.— "Фокстрот" планує відкрити магазин у цьому ж районі. Але де саме — поки вирішується.

Із закриттям магазину на Возз"єднання, в Києві залишилося 14 крамниць мережі "Фокстрот": десять на Правобережжі і чотири — на Лівому березі.

Раніше на Ленінградській площі, окрім "Фокстроту", працював магазин мережі "МегаМакс". Він займав другий поверх Дарницького універмагу. Але в квітні універмаг закрили на реконструкцію. Тепер у цьому районі нема жодного магазину технічної мережі.

Зараз ви читаєте новину «На Ленінградській закрився "Фокстрот"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі