понеділок, 01 вересня 2008 16:55

Міськрада роздала землю біля ботсаду

Депутати міськради роздали 42 ділянки в Печерському і Дніпровському районах столиці.

Таке рішення прийняли у четвер, 28 серпня. У приватну власність було безплатно передано 12 ділянок біля Центрального ботанічного саду у пров. Бастіонному (Печерськ). Ще 30, які раніше були землями лісового фонду, виділили у пров. Літинському та вул. Марганецькій (у Дніпровському районі).

Документи на ділянки були підготовлені на розгляд сесії з помилками, повідомляє Блок Віталія Кличка.

— Жодній політичній силі не дали можливості оприлюднити позицію і заявити протест проти такого грабунку міста, — стверджує депутат Валерій Карпунцов, Блок Кличка. — Учергове подбали не про інтереси громади, а про збагачення тіньових структур.

У рішеннях Київради вказані кілька однакових прізвищ на отримання ділянок. Наприклад, по 10 соток у Дніпровському районі виділили громадянам Юрієві Чітаху, Олені Чітах і Дмитрові Чітаху. Біля печерського ботсаду отримали ділянки Наталія Круглікова та Ігор Кругліков.

У Блоці Кличка вважають: усі ці землі скоро перейдуть до реальних власників. І тоді їх виставлять на продаж. Одна сотка біля ботсаду на Печерську коштує від $200 тис.

Зараз ви читаєте новину «Міськрада роздала землю біля ботсаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі