вівторок, 12 серпня 2008 16:14

Міліція затримала двох автограбіжників

Столичні міліціонери затримали двох чоловіків. Їх підозрюють у розбої та викраденні 211 тис. євро в міського підприємця.

Про затримання повідомив керівник міського управління міліції Віталій Ярема, 45 років. Із його слів, усі четверо грабіжників є вихідцями з Кавказу. Двох інших дотепер розшукують.

— Двох чоловіків затримали, але поки що вони — лише підозрювані. Санкції на їх арешт міліція ще не отримала. Двох інших нині шукають, — каже "ГПУ" Володимир Поліщук, 43 роки, керівник прес-служби столичної міліції.

Зі слів Віталія Яреми, група злочинців використовувала доволі просту схему грабунку. Вони спостерігали за людьми, які заходили до фінансових установ. Відслідковували, хто заходить у банк із порожніми руками, а виходить звідти з сумками. Потім стежили за ними. Змушували їхню автівку зупинятися на дорозі або ж провокували незначну аварію. Далі застосовували силу, відбирали гроші й утікали.

Віталій Ярема звернувся до всіх столичних жителів, які мають намір перевозити значні суми грошей, і закликав їх звертатися по допомогу до родичів, друзів або до міліції.

6 серпня біля будинку N96/98 на вул. Дмитрівській у центрі четверо невідомих напали на легковик "шкода", вибили скло й вихопили з салону портфель. У ньому було 211 тис. євро. Злочинці втекли на синьому БМВ п"ятої серії.

Зараз ви читаєте новину «Міліція затримала двох автограбіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі