понеділок, 23 липня 2012 15:29

Метро "Виставковий центр" та "Одеська площа" відкриють до кінця року

Метро "Виставковий центр" та "Одеська площа" відкриють до кінця року
Азаров зазначив, що будувати метро "нелегко". Фото: talksport.co.uk

Будівництво станцій метрополітену "Виставковий центр" та "Одеська площа" Куренівсько-Червоноармійської лінії метро в Києві буде завершено у жовтні і до кінця 2012 року відповідно.

"Повірте, дуже важко будувати метро. 100 млн грн щомісяця треба виділяти на будівництво метро. Але поставили перед собою завдання у жовтні здачу станції "Виставковий центр" та до кінця року - станції " Одеська площа ", - сказав прем'єр-міністр Микола Азаров у Києві в понеділок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У гонконгському метро щодня за 10-бальною шкалою вимірюють середній індекс щастя пасажирів

Він також висловив упевненість в тому, що відкриття ділянки метрополітену від "Виставкового центру" до "Одеської площі", відкриє велику перспективу для прилеглих до Голосіївського району міста мікрорайонів.

Як повідомлялося, розпорядженням № 464-р від 25 червня Кабінету міністрів України на спорудження ділянки Куренівсько-Червоноармійської лінії київського метрополітену від станції "Виставковий центр" до Одеської площі у Голосіївському районі столиці направлено 268, 7 млн грн.

Головним розпорядником коштів, згідно з документом, виступає Київська міська державна адміністрація.

Зараз ви читаєте новину «Метро "Виставковий центр" та "Одеська площа" відкриють до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі