четвер, 26 квітня 2007 13:07

Масові акції нанесли Києву збитків на 3 мільйони гривень

Масові акції нанесли Києву збитків на 3 мільйони гривень
Київська міська державна адміністрація оцінює збитки від проведення масових акцій у центрі Києва політичними силами на підтримку або проти дострокових виборів Верховної Ради в 2,994 мільйони гривень.

Про це на сесії Київської міської ради заявив начальник Головного фінансового управління Київміськадміністрації Віктор Падалка.

"Загалом, за попередніми даними, видатки на функціонування міських служб становитимуть 2,994 мільйони", - заявив Падалка.

Bідповідно до його слів, 2,196 мільйони гривень із цієї суми - це видатки комунальних служб, які займаються вивезенням сміття, прибиранням центральної частини міста, відновленням газонів і доріг.

При цьому 695,6 тисяч гривень із цієї суми є витратами на медичне обслуговування масових акцій, тобто, організацію чергувань служб швидкої допомоги й подачу санітарного транспорту.

Падалка підкреслив, що Київська міська санітарно-епідеміологічна служба контролює ситуацію, використовую кошти держбюджету.

Падалка підкреслив, що інші служби міста витрат під час масових акцій не понесли, пишуть Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Масові акції нанесли Києву збитків на 3 мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі