пʼятниця, 28 березня 2008 07:09

Лева Парцхаладзе "присадила" на "Однокласники" дружина

  Лев Парцхаладзе разом із дружиною Лесею на одному з гірських курортів. Де саме зроблене фото — на сайті не вказано
Лев Парцхаладзе разом із дружиною Лесею на одному з гірських курортів. Де саме зроблене фото — на сайті не вказано

"А почему у тебя в друзьях нету Дениса Басса? И Андрея Ющенка тоже нет!" — пишуть відвідувачі на персональній інтернет-сторінці секретаря міськради Олеся Довгого, 27 років.

— Все таблоиды пестрят, что ты ищешь свою единственную, а у тебя всего одна подружка. Непорядок, — розмірковує одна з них.

— Говорите, от души? — так прокоментував 19 лютого ці записи Олесь Довгий.

Секретар міськради має дві анкети на сайті "Однокласники.Ру". Перша розміщена у групі столичної школи N58. Серед друзів — її випускниця Ольга Березова, 28 років. Друга анкета Довгого — привабливіша. На ній є кілька його фото і список із півсотні друзів. Проте чоловік заперечує, що реєструвався на "Однокласниках".

— Ніяких сторінок я там не заводив. Вони належать не мені. У мене є особистий сайт. На цьому моє спілкування в Інтернеті закінчується, — розповідає Олесь Довгий "ГПУ".

Багато своїх фото розмістив на "Однокласниках" столичний бізнесмен Лев Парцхаладзе, 36 років. Востаннє він був на сайті у четвер о 1-й ночі. Підтримує зв"язок зі 150 друзями. Серед них — Віталій Кличко, Каха Каладзе, Валід Арфуш, Гарик Кричевський. Чоловік входить у три групи випускників тбіліських шкіл. Окрім того, належить до групи випускників київського СПТУ N8, де навчався з 1986-го по 1989-й. В анкеті Парцхаладзе розмістив 31 фото. Є шкільні, армійські знімки, світлини дружини та двох дітей.

— Парцхаладзе на сайті — справжній. Він шукає тбіліських однокласників, друзів, знайомих, тих, із ким служив в армії. Його "присадила" на цей сайт дружина Леся. Він тут спілкується з друзями, оцінюють свої фото, — розповідає "ГПУ" жителька столиці Наталія Власенко, 36 років. Жінка народилася в один день із бізнесменом, дружить із сім"єю Лева Парцхаладзе.

Є на "Однокласниках" анкета нардепа-"бютівця" Михайла Поживанова, 47 років, якого вважають кандидатом на посаду мера міста. На його сторінці немає фото. Можна розшукати анкету мільярдера Сергія Тарути, 52 роки. Він входить до групи випускників школи села Виноградне на Донеччині (1961–1972), є серед випускників Приазовського державного технічного університету в Маріуполі. Друзів у Тарути немає.

Віталій Кличко підтримує зв"язки з 19 друзями. Серед них — губернатор Харківщини Арсеній Аваков. На одному з фото — Віталій із другом дитинства Колькою Козубовим. "Було б здорово тебе знайти", — пише боксер.

"ГПУ" розшукала на цьому сайті Ірину Учкур, 22 роки. Три місяці тому газети писали про неї. Жінка народила трійню — двох хлопчиків і дівчинку. Мерія виділила Ірині трикімнатне помешкання на Троєщині.

Є на "Однокласниках" дві анкети мера Леоніда Черновецького. Ймовірно, хтось завів їх від імені столичного голови. Позаминулої середи ввечері кореспондент "ГПУ" надіслав йому пропозицію — "Давайте дружити". За півгодини віртуальний Черновецький додав його до списку друзів.

Сайт "Однокласники" запустили у Росії в березні 2006 року. Пік його популярності у столиці припадає на січень 2008-го.

Зараз ви читаєте новину «Лева Парцхаладзе "присадила" на "Однокласники" дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі