понеділок, 16 липня 2007 07:00

Леоніду Черновецькому погрожують

Мер Києва 55-річний Леонід Черновецький заявляє, що його життя під загрозою. Мовляв, в середу о 18 годині міському голові подзвонили невідомі й сказали, що жити йому залишилося 2 години. Цю новину він оприлюднив у четвер на засіданні Київради.

— Дзвонили по анонімному телефону, — говорить Черновецький. — Погрози були, швидше за все, від забудовників. Але я спокійно на це реагую. Я завдав моральних та матеріальних збитків тим забудовникам, хто претендував на дитячі майданчики. А коли люди втрачають десятки мільйонів доларів, то їм хочеться когось убити.

Мер однак не подаватиме заяви до міліції.

— Міліція в нас типу КДБ, я їм не довіряю, — сказав він. — Вони тільки й чекають, щоб я до них звернувся. Тоді у них з"являється формальна причина йти до суду та брати дозвіл на прослушку всіх моїх телефонів.

Леонід Черновецький стверджує, що має свої служби безпеки, до них і звернувся.

— Моя охорона добре розбирається в тій справі, якою займається. Я з ними співпрацюю майже 10 років і повністю їм довіряю. Зараз ми виясняємо, хто цей забудовник, — додав мер.

Погрожують також Олесю Довгому та іншим замам столичного голови.

Зараз ви читаєте новину «Леоніду Черновецькому погрожують ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі