понеділок, 23 січня 2006 10:37

Квартира N66 на Русанівці вигоріла через свічку

Покинута запалена свічка стала причиною пожежі на Русанівці. Від неї загорілася спальня у двокімнатній квартирі будинку на бульварі Давидова, 20.

Сусіди розповідають, що вогонь у квартирі N66, де мешкали пенсіонерка з донькою, зятем і двома онуками, зайнявся вранці у перший день Різдва. Пожежників викликали сусіди, бо телефонний дріт у палаючій квартирі сплавився від високої температури. Дим заповнив увесь коридор, тому пожежники почали виводили мешканців 9-поверхівки на вулицю.

Власниця квартири після пожежі запала у стан глибокої депресії і наступного ж дня поїхала з Києва

Кажуть, що власниця квартири, стара жінка, після пожежі запала у стан глибокої депресії і наступного ж дня поїхала з Києва до своєї родини. Коли саме повернеться — невідомо.

Зять говорити будь-що про причини пожежі відмовляється, пояснюючи це доволі складними стосунками з тещею. Вчора кореспондент "ГПУ" став свідком, як цей сорокарічний чоловік виносив із квартири рештки згорілих речей. У нього були перебинтовані лоб і лівий зап"ясток, було видно, що також обгорів ніс. Нахмурений і неговіркий чоловік попросив кореспондента винести і викинути до смітника маленьку обвуглену настільну ялинку. Після чого вибачився і закрив за собою двері. На дверях вціліли дві мідні цифри — 66.

Зараз ви читаєте новину «Квартира N66 на Русанівці вигоріла через свічку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі