вівторок, 03 листопада 2015 11:36

Курсанти отримали нову футбольну форму

Студентам збірної команди з футболу Військового інституту Київського національного університету ім. Т. Шевченка презентували футбольну форму та спортивний інвентар. Подарунок майбутнім офіцерам ЗСУ зробив лідер ВГО "Народна довіра" та волонтер Сергій Шахов.

За його словами, курсанти попросили допомогти знайти кошти для придбання повного комплекту ігрової форми, щоб гідно представляти Військовий інститут на університетських та міжвузівських змаганнях. Сергій Шахов знайшов можливість самотужки придбати форму. Він переконаний, що сьогодні майбутні офіцери відстоюють честь інституту, а завтра в гарній фізичній формі захищатимуть країну. Зі слів курсантів, грати в обновках дуже приємно - вони практично невагомі і гарно продуваються.

Футболістам-курсантам вже є чим пишатись: збірна команда з футболу Військового інституту Київського університету ім. Т. Шевченка в 2015-му двічі за сезон ставала чемпіонами університету з футболу і міні-футболу.

 
 
 
Зараз ви читаєте новину «Курсанти отримали нову футбольну форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі