вівторок, 25 вересня 2007 07:09

Кран відрізав голову Ігореві Дорошенку

27-річний Ігор Дорошенко з Вінниччини загинув минулої п"ятниці на будівництві котеджного містечка в селі Троєщина.

Трагедія сталася о 12.10 на ділянці N136, що на перехресті вул. Леніна й Толстого.

— Робітники працювали в глибокому котловані, заливали фундамент. Раптом стріла автокрана почала падати. Усі побігли в один бік, а загиблий — в інший. Стріла влучила Ігореві в шию. Смерть настала миттєво. Коли ми приїхали, то побачили на місці трагедії лише тулуб. Каска відлетіла від тіла метрів на десять. А голову знайшли лише через годину. Викопали її з піску, — розповідає "ГПУ" прес-офіцер Оболонської міліції Вікторія Білозерцева, 38 років.

У прес-службі міського управління Державної комісії з нагляду за охороною праці кореспондентові "ГПУ" сказали, що робітники того дня встановлювали залізобетонні блоки під фундамент котеджу. Коли піднімали черговий блок, стріла крана раптово впала й розчавила Дорошенка. Причини падіння поки що невідомі. Нині інспектори комісії розслідують обставини загибелі робітника.

Ігор Дорошенко лише місяць пропрацював підсобним робітником у будівельній фірмі "Компанія Лайнбуд-К", яка зводила котедж. Вінничанин не був одружений, дітей не мав.

Зараз ви читаєте новину «Кран відрізав голову Ігореві Дорошенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі