четвер, 12 березня 2020 15:04

Коронавірус в Україні: кінотеатри масово скасовують сеанси

Коронавірус в Україні: кінотеатри масово скасовують сеанси
Кінотеатри не працюватимуть до квітня. Фото: lb.ua

Українські оператори Multiplex і "Планета Кіно" та "Лінія кіно" закриють столичні кінотеатри на карантин. Кіномережа "Сінема Сіті" поки що працюватиме у звичайному режимі.

"Ми вирішили скасувати сеанси в Києві і зробити все можливе для безпеки глядачів. Чекаємо на рішення місцевих органів щодо інших міст України", - написав співвласник мережі "Планета Кіно" Дмитро Деркач на своїй сторінці у Facebook у середу.

Він зазначив, що компанія відшкодує кошти за придбані на кіносеанси квитки протягом трьох днів із моменту оформлення повернення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали кількість українців за кордоном, які підхопили коронавірус

СЕО мережі Multiplex Роман Романчук також повідомив про рішення компанії скасувати всі сеанси в Києві.

"У період вимушеної паузи ми фокусуватимемося на оновленні нашої стратегії, відточуватимемо ділянки процесів, у яких ми ще не досягли досконалості в роботі з вами, формуватимемо нові продукти. Multiplex поновить свою роботу з моменту офіційного закінчення національного карантину", - написав він у Facebook.

Таке оголошення опублікувала й кіномережа "Лінія кіно": "Кінотеатри в Києві та Вишневому тимчасово не працюватимуть. Якщо ви придбали квитки онлайн, їх можна повернути самостійно в додатку або в особистому кабінеті на сайті".

"Сінема Сіті" не скасовує сеансів, але просить стежити за останніми новинами на її офіційних сторінках. Про можливі зміни одразу повідомить.

11 березня уряд затвердив заходи, яких необхідно вжити через загрозу поширення коронавірусної інфекції в Україні. При цьому карантин запроваджується лише в навчальних закладах - садочках, школах і вузах, для решти сфер - обмежувальні заходи.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус в Україні: кінотеатри масово скасовують сеанси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі