середа, 26 вересня 2007 07:11

Колишні заступники Сотникова хотіли "відлежатися"

Минулої середи, протягом дня, лікарі госпіталізували одразу двох колишніх заступників керівника Дніпровської райадміністрації Олександра Сотникова.

У середу зранку спершу "швидка" шпиталізувала Миколу Краснощока, повідомили "ГПУ" люди з оточення Олександра Сотникова. Причиною була підозра на серцевий напад. Ближче обіду лікарі забрали до лікарні Ігоря Козирєва, іншого колишнього заступника Сотникова. Він скаржився на різке підвищення кров"яного тиску.

19 вересня cлідчі планували допитати обох в офісі головного слідчого управління Генпрокуратури, що на вул. Борисоглібська, 18. Але на допит приїхав лише сам керівник району, Олександр Сотников.

Ігор Козирєв кілька днів перебував у 2-й клінічній лікарні на вул. Краківській, що в Дніпровському районі. Минулої п"ятниці виписався звідти.

Миколу Краснощока направили до інституту кардіології ім. Стражеска , що на вул. Народного ополчення. Але там кажуть, що в них не було пацієнта з таким прізвищем.

Марія Самбур, адвокат Олександра Сотникова, припускає: колишні заступники керівника району "просто переховуються від слідства". За її даними, Микола Краснощок заявив слідчим, що передав частину хабара Олександрові Сотникову. Самбур заперечує, що Сотников брав ці гроші.

— Слідчі Генпрокуратури почекають, поки підозрювані похворіють. Лікарі визначать, чи вони насправді хворі, чи ні. Вони все одно не втечуть від відповідальності, — так прокоментував "ГПУ" керівник прес-служби Генпрокуратури Олександр Войтенко новину про те, що колишні київські чиновники були госпіталізовані.

Миколу Краснощока та Ігоря Козирєва звинувачують в отриманні хабара в розмірі 530 тис. грн. Краснощок курував у районі питання житлово-комунального господарства, а Козирєв був заступником із питань містобудування, архітектури та землекористування.

За інформацією "ГПУ", Краснощок усунутий від обов"язків через слідство. А Козирєва з Дніпровської РДА вже звільнили.

Зараз ви читаєте новину «Колишні заступники Сотникова хотіли "відлежатися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі