понеділок, 10 жовтня 2022 13:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Кличко зробив нову заяву щодо наслідків ранкового теракту по Києву

Кличко зробив нову заяву щодо наслідків ранкового теракту по Києву
Київводоканал працює в центрі столиці над ліквідацією пошкодженої водопровідної мережі. Фото: ДСНС

Внаслідок ранкових обстрілів росіянами об'єктів критичної інфраструктури столиці та області, застосовують графіки аварійного відключення електропостачання споживачам у Києві та Київській області.

Частково обмежене електропостачання промисловим клієнтам та частині побутових клієнтів Києва та всієї області, заявив 10 жовтня міський голова Віталій Кличко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки російських ударів по Києву (кадри 18+)

"Енергетики разом із рятувальними службами роблять все необхідне, щоб максимально швидко відновити нормальну роботу енергосистеми", – ідеться у повідомленні.

Київводоканал працює в центрі столиці над ліквідацією пошкодженої водопровідної мережі. Водночас тиск у мережі вже нормалізували, тож споживачам забезпечили водопостачання.

У понеділок, 10 жовтня, у Києві, Дніпрі та на Хмельниччині пролунала серія вибухів. Щонайменше було чотири "прильоти" в центральній частині Києва, але в різних місцях. Кілька вибухів пролунало у Шевченківському районі в центрі столиці. Усі екстрені служби вирушили на місце ударів.

У Шевченківському районі Києва внаслідок ракетного удару загинули вісім людей, ще 24 мирні жителі отримали поранення. Кілька влучань відбулося в об'єкти критичної інфраструктури міста.

Лунали вибухи також у Кропивницькому, Тернополі та на Львівщині.

Дніпропетровщину 10 жовтня о 9:25 знову атакували росіяни. Є загиблі та поранені.

Ворог завдає ракетних ударів по Харкову та критичній інфраструктурі Харківської області. Важливі об'єкти зазнали пошкоджень. Деякий час може бути відсутнє електро- та водопостачання.

Зараз ви читаєте новину «Кличко зробив нову заяву щодо наслідків ранкового теракту по Києву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі