понеділок, 10 жовтня 2022 13:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали наслідки російських ударів по Києву (кадри 18+)
28

Показали нові фото ранкової атаки на Київ
Фото: ДСНС
Показали нові фото ранкової атаки на Київ
Показали нові фото ранкової атаки на Київ
Показали нові фото ранкової атаки на Київ
Показали нові фото ранкової атаки на Київ

Рятувальники ліквідовують наслідки ракетних ударів ворога по столиці, завданих уранці та вдень 10 жовтня.

Сьогодні Росія атакувала Київ, унаслідок чого виникли пожежі у декількох районах міста та є жертви серед цивільного населення, повідомляє пресслужба ДСНС.

"На місцях обстрілів працюють усі екстрені служби, рятувальники ліквідовують пожежі та допомагають постраждалим. Закликаємо дотримуватись інформаційної тиші, не публікувати фото з місць прильотів і перебувати в укриттях. Зараз психологи надають екстрену психологічну допомогу постраждалим. Зокрема, робота відбувається в укриттях. Особлива увага приділяється дітям та особам похилого віку", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Русня агонізує": Кім розказав про реальні причини ракетних атак на Україну

Внаслідок ракетних обстрілів пошкоджено будівлі вищого навчального закладу, житлові та офісні будинки у центрі Києва. Одна з ракет влучила у дитячий майданчик. За фактами масованого обстрілу цивільної інфраструктури Києва розпочали розслідування. Найбільше влучань зафіксували у центральній частині міста. Наразі відомо про щонайменше вісьмох загиблих та понад 20 постраждалих.

У понеділок, 10 жовтня, у Києві, Дніпрі та на Хмельниччині пролунала серія вибухів. Щонайменше було чотири "прильоти" в центральній частині Києва, але в різних місцях. Кілька вибухів пролунало у Шевченківському районі в центрі столиці. Усі екстрені служби вирушили на місце ударів.

У Шевченківському районі Києва внаслідок ракетного удару загинули вісім людей, ще 24 мирні жителі отримали поранення. Кілька влучань відбулося в об'єкти критичної інфраструктури міста.

Лунали вибухи також у Кропивницькому, Тернополі та на Львівщині.

Дніпропетровщину 10 жовтня о 9:25 знову атакували росіяни. Є загиблі та поранені.

Ворог завдає ракетних ударів по Харкову та критичній інфраструктурі Харківської області. Важливі об'єкти зазнали пошкоджень. Деякий час може бути відсутнє електро- та водопостачання.

Зараз ви читаєте новину «Показали наслідки російських ударів по Києву (кадри 18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі