неділя, 14 квітня 2013 15:20

"Київавтодор" пообіцяв: до дня Перемоги всі ями на дорогах залатають

"Київавтодор" пообіцяв: до дня Перемоги всі ями на дорогах залатають
85 тисяч тонн солі та піску висипали на дороги Києва за зиму

Наступного тижня КК "Київавтодор" розпочне зачистку та мийку доріг у столиці в рамках проведення весняного двомісячника з благоустрою. Про це під час розширеного засідання Колегії КМДА заявив генеральний директор комунальної корпорації Петро Береговий.

"Після складної зими 2012-2013 року ми висипали на столичні автошляхи понад 40 тисяч тонн піщано-соляної суміші та 45 тисяч тонн солі. Цю суміш необхідно сьогодні прибрати з доріг. Наразі ми готуємо до робіт спеціальну техніку, яка вже наступного тижня вийде на лінію", – розповів гендиректор КК "Київавтодор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На мосту між двома областями обвалилася плита

Він також додав, що працівники автодорожньої служби готуються до виконання робіт із фарбування колесовідбійної стрічки та направляючої пішохідної огорожі, а також продовжують роботи з очищення зливоприймачів. Безпосередньо для проведення масштабної кампанії з проведення ІІ Великої київської толоки Петро Береговий обіцяв допомогти необхідною технікою та механізмами для виконання плану заходів.

Утім, за словами гендиректора "Київавтодору", основні сили корпорації спрямовані на виконання ямкового ремонту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сніг зійшов разом з асфальтом" - Луганський губернатор доповів Януковичу

"Сьогодні ми щодоби виконуємо роботи на площі понад 2400 м кв. Наразі погода нам в цьому сприяє, тож ми продовжуємо нарощувати темпи і зобов'язуємося виконати затверджений план робіт до 9 травня", – зазначив Петро Береговий.

Зараз ви читаєте новину «"Київавтодор" пообіцяв: до дня Перемоги всі ями на дорогах залатають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі