вівторок, 09 лютого 2021 17:40

Київ у сніговому "полоні": дивовижні фото атмосферного міста
19

У Києві 2-й день поспіль сніговий колапс. Опади не вщухають. За останні 2 доби випало близько 30 см. Заметіль перетворила український мегаполіс на місто "під ковдрою". Цей снігопад має усі шанси побити столичний рекорд 2013 року – тоді сніжити не припиняло лише 2 дні.

За прогнозами синоптиків, зима зі снігопадами та морозами з нами надовго, пише "Вечірній Київ".

Попри геть безрадісну ситуацію на дорогах - з годинним очікуванням транспорту та гігантськими заторами - краєвиди міста вражають своєю атмосферою.

Фото: Борис Корпусенко, "Вечірній Київ"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського та Кличка не поділили розчищені дороги

Ранок 9 лютого у Києві розпочався із масштабних заторів. Практично на всіх дорогах столиці фіксували ускладнений рух. На окремих вулицях затори сягали 10 балів. За минулу добу у місті негода спровокувала 248 ДТП й 239 травмувань через ожеледицю. Транспорт продовжує вгрузати в замети. Попри безперервну роботу комунальних служб, снігу на дорогах та тротуарах багато. Визволяти транспорт зі снігових пасток допомагають навіть бронетранспортери.

Зараз ви читаєте новину «Київ у сніговому "полоні": дивовижні фото атмосферного міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі