вівторок, 09 лютого 2021 09:44

Київ скували гігантські затори
3

У вівторок, 9 лютого, столицю паралізували масштабні затори через складні погодні умови. Станом на 8:00 опади з різною інтенсивністю тривають уже понад 30 год.

Снігопад спровокував ускладнений рух на всіх мостах столиці, свідчать дані Google Maps.

Фото: скріншот

У заторах стоїть просп. Броварський, Миколи Бажана, ділянка дороги від просп. Романа Шухевича до Севастопольської площі.

Утворився транспортний колапс на просп. Голосіївському, Визволителів, Перемоги, Кільцевій дорозі, в центрі столиці, Набережному шосе та Оболонському просп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимовий апокаліпсис: підбірка небезпечних аварій на столичних дорогах

Тягучку в обидва боки фіксують на вул. Січових стрільців, Чорновола, Глибочицькій, бульв. Шевченка.

Діставатися центру з Троєщини складно. На вул. Оноре де Бальзака, Маяковського затори. Інтенсивність руху на Північному мосту повільна.

Негода в Києві, як і по всій Україні, вирує 2-й день поспіль. Упродовж ночі в столиці працювали 459 одиниць спецтехніки та 246 працівників у складі 39 бригад з ручного прибирання. Магістральні вулиці чистили колони спецтехніки. Мер Києва Віталій Кличко закликав не виїжджати сьогодні в місто приватним транспортом, а скористатися громадським. Рекомендували батькам за можливості залишити дітей вдома на дистанційному навчанні.

Зараз ви читаєте новину «Київ скували гігантські затори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі