середа, 13 листопада 2013 21:50

Кияни зможуть приватизовувати кімнати в гуртожитках

Кияни зможуть приватизовувати кімнати в гуртожитках
Фото: sevnews.info

Депутати Київради дали право районним в місті Києві державним адміністраціям видавати ордери на жилі приміщення в гуртожитках мешканцям, які постійно в них проживають. Вони мають бути зареєстровані там та перебувати на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов.

За це рішення проголосувало 78 депутатів.

Згідно проекту рішення, чи надавати ордери на займані мешканцями гуртожитку жилі приміщення районні в місті Києві державні адміністрації розглядатимуть попередньо на громадських комісіях з житлових питань за участю представників гуртожитків.

"До міськадміністрації часто звертаються мешканці гуртожитків міста стосовно приватизації приміщень, в яких вони мешкають. Зазначений проект рішення стосується лише тих гуртожитків, які перебувають у комунальній власності територіальної громади столиці та передані в оперативне управління районними в місті Києві державними адміністраціями, - розповідає Дмитро Парфененко, керівник Департаменту комунальної власності КМДА.

Чиновник додав, що прийняте рішення дозволить також мешканцям гуртожитків створювати ОСББ.

 

Зараз ви читаєте новину «Кияни зможуть приватизовувати кімнати в гуртожитках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі