вівторок, 26 червня 2007 07:09

Кияни билися чужими подушками

У День молоді під аркою Дружби народів близько сотні людей билися подушками. Захід організували для киян компанії "Євросеть" та "Самсунґ".

— Такі конкурси вже проводили у Львові та Сімферополі. Там люди приходили навіть зі своїми подушками. А в Києві ніхто не приніс. Билися нашими, — розповідає менеджер української філії мережі мобільних телефонів "Євросеть" Олександр Мельничук, 29 років.

Охочих безкарно надавати одне одному стусанів не злякав і дощ. Учасники заповнювали анкети, в яких обіцяли "сміливо вступати в бійку", "не спати на своїй зброї" та "захищати спину товариша".

Кожному видавали спеціальну жовту подушку, яка вже після 20-го удару повинна розірватися, запевняли організатори. Пір"я летіло не лише на учасників, а й на глядачів. Дехто підіймав пір"їни із землі і просто кидав у натовп.

— Про цей конкурс я почув дві години тому — листівку на Хрещатику мені в руки всунули, — каже студент Денис Мельничук, 21 рік. — Було цікаво, як це проходитиме. Травм ніхто не зазнав. От тільки мені досадно було, коли двічі отримав по голові, а здачі не дав.

Головний приз акції, мобільний телефон "Самсунґ-С260", розіграли за принципом лотереї між заповненими анкетами. Приз дістався 26-річному Павлові М"ячищеву. Він родом із Сум, а до Києва приїхав працювати на Станції технічного обслуговування автомобілів.

— У Сумах мені завжди щастило, а в Києві фортуна було відвернулася від мене, — каже. — Нічого давно не вдавалося виграти. Сюди прийшов у єдиний свій вихідний.

Телефон М"ячищев подарує дружині.

Зараз ви читаєте новину «Кияни билися чужими подушками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі