четвер, 28 серпня 2008 19:25

Керівникам етнічних громад подарували по годиннику

Мерія відзначила активістів і директорів національно-культурних товариств столиці. Зібрали їх днями у Маріїнському парку. Голова корейської асоціації Наталія Варич отримала від мера почесну грамоту. За національністю Наталія — кореянка, народилася в Північній Кореї. Потім вийшла заміж за українця, змінила ім"я й прізвище. Решті запрошених вручили письмові подяки від Леоніда Черновецького.

Подяки отримали голова вірменської общини Києва Ашот Аванесян, Асоціації німців Валентина Суліна, президент Російського союзу В"ячеслав Потапов, художній керівник і хореограф вірменського ансамблю пісні і танцю "Айремік" Сурен Марабян. А також керівнику міської організації курдів Георгію Гасанову та голові Караїмської громади Києва Олександру Арабаджі.

Усім представникам етнічних меншин мерія подарувала годинники.

— Нас уперше нагородили усіх разом і компактно, — каже "ГПУ" голова Ради національно-культурних товариств Києва вірменин Ашот Аванесян, 44 роки. — Грошових премій не давали, але все одно приємно.

Зараз ви читаєте новину «Керівникам етнічних громад подарували по годиннику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі