четвер, 22 листопада 2007 07:09

Керівник міських "регіоналів" потрапив у аварію

У вівторок удень джип "Рейдж Ровер" народного депутата-"регіонала" Василя Горбаля, 36 років, потрапив у аварію.

ДТП сталося на перехресті вулиць Хрещатик та Інституської, що в центрі Києва. Як розповів після аварії Василь Горбаль, за кермом був його водій. Депутат стверджує, що його авто переїжджало прехрестя на зелений сигнал світлофора. Там їм у бік вилетів легковик "Пежо-607". Його водій, порушуючи правила, перетинав перехрестя на червоне світло. Важкий 2-тонний позашляховик від удару відкинуло вбік, він ударився в припарковану на узбіччі "ауді". У салоні останнього нікого не було. Горбаль травмував груди. Постраждали двоє чоловіків, які їхали в "пежо". Одного з них шпиталізували з черепно-мозковою травмою, у другого сильно розсічена брова.

За словами політика, нині ведеться слідство. До водія Горбаля міліція не має жодних претензій, стверджує він.

— Ми все знімали на відеокамеру. І точно знаємо, що нічого не порушували, все повинно бути нормально. Що ж до машини, то її навряд чи можна відновити. Але це вже питання до страхової, — каже Василь Горбаль. Він керує Київською міською організацією Партії регіонів.

Депутат через аварію не потрапив на засідання робочої групи ради Національного банку України.

Автомобіль "Рейндж Ровер" такої моделі, як у Горбаля, у фірмовому столичному салоні "Віннер Автомотів" коштує від 90 до 140 тис. євро. В опціях додаткового обладнання салону "Рейндж Ровера" вказано: за бажання клієнта, машина оснащується відеокамерою, що знімає всю дорожню обстановку навколо авто.

Зараз ви читаєте новину «Керівник міських "регіоналів" потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі