середа, 13 червня 2007 07:06

Із нудьги переполошив усі екстрені служби

9 червня до радіостанції "Наше радіо" за адресою вулиця Нагірна 24/1 одна за одною під"їздили швидка допомога, пожежники, міліція. Перехожі вирішили, що сталося щось страшне. Насправді 20-річний полтавчанин Андрій вирішив порозважатися.

— Я приїхав на футбол повболівати за "Львівські Карпати". Нікого тут не знаю, став нудитися. От і вирішив влаштувати собі забавку, — розповів він.

Вирахувати жартівника зміг наряд Шевченківського відділу державної служби охорони. Коли міліціонери приїхали, хлопчина в джинсах та картатій сорочці стояв неподалік та від душі реготав.

— Коли ми підійшли до підозрюваного, він спочатку злякався та засунув свій "Сіменс" до кишені. Але коли він дзвонив по 02 та 03, зафіксували його номер. А от пожежників завбачно викликав із таксофону, — пояснив прапорщик міліції Олександр Корнійчук.

Хлопця доставили до районного управління ГУМВД України в м. Києві. За статтею 183 Адміністративного кодексу України він заплатить штраф, але не більше ніж 114 грн.

Зараз ви читаєте новину «Із нудьги переполошив усі екстрені служби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі