четвер, 31 серпня 2006 20:44

Господар згорів у квартирі

Через замикання електропроводу повністю вигоріла двокімнатна квартира в будинку на Червоноармійській, 25. Господар згорів, очевидно уві сні.

Пожежні приїхали на місце опівночі в середу. Вогонь на третьому поверсі гасили 40 хвилин. У квартирі рятувальники знайшли тіло власника житла — 48-річного киянина Геннадія Лашутіна.

Сусіди про пожежу говорять неохоче. Кажуть, у під"їзді багато офісів, живуть заможні люди — п"ятиповерхівка стоїть навпроти метро "Льва Толстого". Сусіди між собою не спілкуються. За чутками, Геннадій працював директором поліграфічної фірми. Днями його дружина поїхала до родичів.

Пригадують, що вже о 7-й вечора був чутний запах плавленої пластмаси. Вахтери викликали електриків, але ті нічого не вияснили. Біля опівночі дим та сморід заполонив увесь будинок. Тоді й викликали пожежників.

Наступного ранку в будинку працювали сантехніки, від високої температури в згорілій квартирі полопалися водопровідні труби, а сусідів нижче залило водою з пожежних брансбойтів.

Зараз ви читаєте новину «Господар згорів у квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі