четвер, 11 листопада 2010 16:20

Голосіївську РДА продають за $7,9 млн (ФОТО)

Будівля Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації виставлена на продаж.

На відповідне оголошення, розміщене на інтернет-сайті "Фото Недвижимость", випадково натрапив секретар депутатської фракції "Республіка Київ" Олексій Давиденко, інформує прес-служба фракції.

"Я побачив фото будівлі Голосіївської РДА в розділі "продаж комерційної нерухомості". Поруч – ціна $7,9 млн. Неймовірно здивувався. Проте усі сумніви розвіялись, коли я зателефонував за вказаним номером "Володимиру". Той підтвердив, що продає саме "райдержадміністрацію". Більш того, на офіційному сайті Голосіївської РДА – те саме фото її нової будівлі", - розповів Давиденко.

Давиденко згадав, що у 2009 році голова Голосіївського району С.Садовий хвалився, що з нового року адміністрація переїде у нову будівлю, "збудовану самостійно", тобто за кошти районної громади м.Києва.

"Хочу нагадати, що 14 жовтня Київська міська рада ухвалила рішення, згідно з яким будинки та приміщення, в яких розташовані районні у м.Києві ради та адміністрації, передано з власності районів до власності міста. Це означає, що без згоди киян та депутатів Київради ніхто не має права продавати ці будівлі!" - заявив Олексій Давиденко.

"Республіка Київ" звертнулась до першого заступника голови КМДА О.Попова та прокуратури м.Києва з відповідною інформацією та вимогою розібратись, хто незаконно намагається продати будівлю Голосіївської райдержадміністрації.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Голосіївську РДА продають за $7,9 млн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі