вівторок, 19 лютого 2008 07:13

Двоє розбилися на смерть на Виноградарі

У неділю вночі внаслідок аварії на просп. Правди, Виноградар, загинули двоє людей.

ДТП сталася навпроти будинку N31 по вул. Мостиській. "БМВ 330" на великій швидкості виїхала на зустрічну смугу та вдарила "Ауді А4". У салоні спортивного БМВ їхали п"ятеро чоловік, за кермом був 25-річний киянин. Аварія трапилася о 0.40. 41-річний водій "Ауді" загинув на місці, а 22-річна пасажирка БМВ померла в "швидкій".

— Я прокинувся від глухого звуку удару, ніби щось вибухнуло. Побачив із вікна дві побиті машини, з них ішов дим і пар. За 10 хв до місця аварії приїхали даїшники. Потім одна за одною почали з"їжджатися "швидкі". Спершу приїхали два екіпажі медиків і дві пожежних машини. Потім, хвилин за десять, прибули ще дві "швидкі". Дорогу в бік Вишгорода перекрили, — розповідає "ГПУ" Віталій Семашко, 23 роки, який мешкає в будинку N31 на Мостиській.

Живих пасажирів витягували з побитих машин рятувальники. Водія БМВ шпиталізували з переломом плеча й стегна. Ще трьох пасажирів БМВ, двох чоловіків і 22-річну жінку, доправили до лікарні з переломами.

— У аварії винен водій БМВ. Він порушив два правила руху: виїхав на зустрічну смугу та не вибрав безпечної швидкості, — кажуть "ГПУ" у відділі зв"язків із громадськістю ДАІ столиці.

Зараз ви читаєте новину «Двоє розбилися на смерть на Виноградарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі