пʼятниця, 28 грудня 2018 17:14

Чоловік кинувся рятувати товариша і покусав поліцейського

Автор: Антикор
  Київ: чоловік кинувся рятувати товариша і покусав поліцейського
Київ: чоловік кинувся рятувати товариша і покусав поліцейського

Сьогодні у приміщенні Голосіївського відділення поліції Києва чоловік покусав поліцейського. Так він намагався звільнити товариша, якого затримали за крадіжку телефону.

Зловмисник спочатку схопився за зброю правоохоронця. Потім завдав тілесні ушкодження працівнику поліції, який його затримував. За скоєне йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

"Під час документального оформлення події до приміщення управління забіг невідомий, який почав вимагати відпустити товариша. Нецензурно лаявся та погрожував правоохоронцям, - каже старший слідчий Голосіївського управління поліції Олега Самойлик. - У результаті чоловік схопився руками за вогнепальну зброю одного з поліцейських. А відтак правоохоронці затримали правопорушника. Однак він чинив опір та вкусив за руку патрульного".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку п'яна водійка покусала патрульного поліцейського

26-річний киянин раніше був судимий за хуліганство. Оголошено про підозру. Триматимуть під вартою. За скоєне йому загрожує до п'яти років ув'язнення.

Неподалік станції метро Хрещатик у Києві п'яний чоловік влаштував бійку та покусав своїх товаришів. В результати сутички жінка та ще один чоловік опинилися в лікарні.

Подругу він вкусив за палець, а свого товариша за обличчя. Щоб втихомирити буйного хулігана, на місце події приїхали одразу три екіпажі патрульної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік кинувся рятувати товариша і покусав поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі