пʼятниця, 19 червня 2020 11:08

Чи закриватимуть метро в Києві повторно

Чи закриватимуть метро в Києві повторно
Робота метро в Києві залежатиме від епідеміологічної ситуації. Фото:pixabay

В МОЗ є чіткі критерії щодо посилення карантину.

Також визначили чітку процедуру закриття метро в Києві через погіршення епідеміологічної ситуації, повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За його словами, Україна живе в умовах адаптивного карантину і є чіткі критерії, за якими посилюють карантин, в тому числі в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко пояснив, чому в Україні нові рекорди з Covid-19

"В залежності від розвитку ситуації, всі дії будуть достатньо розумні і всі наші рекомендації... в тому числі регіональні", - заявив міністр.

Метро в Україні, зокрема в Києві, вже закривали на декілька місяців у рамках введення карантину. В травні мер столиці попросив Кабінет міністрів дозволити роботу метрополітену з 25 травня.

Тоді у МОЗ сказали, що не бачать проблеми у відкритті метро при дотриманні вимог епідеміологів. У зв'язку з цим, з 25 травня метрополітен відновив роботу.

Після значного зростання нових випадків коронавірусу за останні кілька діб в Україні, МОЗ ініціюватиме посилення контролю за карантином. Більше почнуть стежити за транспортом та деякими супермаркетами, заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу.

Зараз ви читаєте новину «Чи закриватимуть метро в Києві повторно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі