вівторок, 12 серпня 2008 16:17

Черновецький не вийшов на роботу

Міський голова Леонід Черновецький, 56 років, досі не повернувся з відпустки.

На роботу він мав вийти 9 серпня. Раніше прес-служба мерії повідомила, що Черновецький пішов у відпустку з 20 липня по 9 серпня. Нині обов"язки голови КМДА виконує перший заступник Черновецького Анатолій Голубченко, 58 років. Про це "ГПУ" повідомили в прес-службі мерії.

— Леоніда Михайловича ще немає на роботі. Можливо, його відпустку продовжено. Але ніяких документів, які б це підтверджували, ми не маємо. Анатолій Костянтинович Голубченко досі виконує обов"язки міського голови, — каже "ГПУ" працівник прес-служби.

— У нас немає ніякої інформації з цього питання, — тричі відповів "ГПУ" на питання про причини подовженої відпустки мера Олександр Івахнюк, керівник прес-служби КМДА.

Де зараз Черновецький, на Хрещатику, 36 казати не хочуть.

Перед відпусткою мер обіцяв, що довго на відпочинку не затримається.

— Я — трудоголік. Переживаю за Київ, за те, які рішення ухвалюватимуться. Я думаю про киян, про свої обіцянки. Довго у відпустці зазвичай не затримуюся, тому що мені складно перебувати поза станом активної діяльності довгий час, — розповідав Леонід Черновецький журналістам 18 липня, за два дні до відпустки.

ЗМІ повідомляли, що Черновецький разом із дружиною Аліною Айвазовою та колишнім заступником Іреною Кільчицькою відпочиває в курортному містечку Баден-Баден у Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький не вийшов на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі