понеділок, 21 лютого 2011 11:54

Через сніг у Києві виникли 9-бальні затори

Через сніг у Києві виникли 9-бальні затори

Сьогодні, 21 лютого, сайт Яндекс.Затори зафіксував ускладнення ситуації на дорогах Києва у зв'язку з випаданням снігу.

Як йдеться у повідомленні, сьогодні вранці завантаженість київських доріг з 8:50 до 09:30 трималася на рівні 9-ти балів. Як зазначає Яндекс.Затори, в цьому році завантаженість доріг ні разу не досягала навіть 8-ми балів, а 9 балів за всю зиму спостерігалася лише кілька разів в кінці 2010 року, в традиційно складний передноворічний період, пише Корреспондент. net

Так, повністю паралізовані всі мости: затори через них досягають довжини в кілька кілометрів. Найдовший затор простягнувся майже на 10 км - від Братиславськіої до Новокостянтинівської вулиці через Московський міст. Складна ситуація спостерігається також у центрі: тут рух ускладнений практично на всіх основних вулицях.

Станом на 10:30 ситуація в місті оцінювалася в 8 балів, тобто залишалася досить складною. Варто очікувати, що рух автотранспорту по місту буде ускладнено протягом усього дня.

У той же час в "Київавтодорі" розповіли, що станом на ранок понеділка на дорогах столиці працює понад 350 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки.

Вночі, за даними КМДА, на автошляхах міста працювало 250 одиниць техніки, з них - 102 солерозкидувачі.

Крім того, на очищенні зупинок громадського транспорту, підходів до підземних пішохідних переходів та тротуарів, які обслуговуються ШЕУ районів працює близько 550 осіб.

Водночас "Київавтодор" звертається до водіїв з проханням не паркуватися у центрі міста та, по можливості, утриматись від поїздок містом без нагальної потреби, щоб не заважати розчищенню вулиць від снігу.

Зараз ви читаєте новину «Через сніг у Києві виникли 9-бальні затори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі