середа, 29 грудня 2010 15:19

"Крижані" затори у Москві вже сягають десятків кілометрів (ФОТО)

Через сильний снігопад у Москві і на під'їздах до міста виникли серйозні утруднення дорожнього руху. Довжина деяких заторів перевищила 10 кілометрів. Ситуацію в місті інтернет-сервіси оцінюють у 9 балів (багатокілометрові пробки) за десятибальною шкалою.

Як передає "Інтерфакс", серйозні проблеми на в'їзді в місто були на Ленінградському шосе, де довжина затору розтягнулася більш ніж на 10 кілометрів, а також Мінському та Київському шосе. Більше 10 кілометрів становить довжина затору і на внутрішній стороні московської кілецевої автодороги (МКАД) від Волгоградського проспекту і до Щолківського шосе. На зовнішній стороні кільця було серйозно ускладнено рух від Ленінградського проспекту до Волоколамського шосе, а також від Волгоградського проспекту до з'їзду на Носовіхінське шосе.

Наразі ситуація на дорогах на краще не змінюється. Найбільш серйозні затори відзначені на МКАД. Внутрішня сторона стоїть на ділянці від Каширського шосе до траси М4, від Щолківського шосе і до Рязанського проспекту. На зовнішній стороні затор тягнеться від Лермонтовського до Рязанського проспекту і від Ленінградського проспекту до Рубльово-Успенського шосе.

На внутрішній стороні Третього транспортного кільця виник семикілометровий затор в районі Шмітовському проїзду і Ленінградського шосе, практично повністю стала зовнішня частина Садового кільця від Таганської площі до Садово-Кудринської вулиці включно. На зовнішній стороні Третього кільця стала ділянка від Ліснорядського провулка до Шереметьєвської вулиці.

Вести

Зараз ви читаєте новину «"Крижані" затори у Москві вже сягають десятків кілометрів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі