середа, 02 лютого 2011 17:38

В центрі Києва колона БТРів створила затор

В центрі Києва колона БТРів створила затор

У середу, 2 лютого, на проспекті Перемоги в Києві була помічена колона бронетранспортерів, яка у супроводі міліції рухалася в бік Хрещатика.

П'ять бронемашин з невеликою швидкістю рухалися від Нивок у бік центру по другій смузі шосе.

Супроводжували техніку кілька машин ДАІ та військові УАЗи. На даху кожного бронетранспортера сиділи танкісти. "Мабуть, вони підказували водіям напрямок руху", - припустила "КП в Україні".

Оскільки техніка йшла зі супроводом і займала цілих дві смуги, на проспекті Перемоги утворився серйозний затор. Так само гальмували рух і роззяви, які зупиняли свої авто і намагалися зняти танки на відео. Куди саме прямували бронетранспортери і з якою метою, журналісти зараз з'ясовують.

Нагадаємо, вранці у Києві стався ще один незвичний інцидент - на вулиці Ярославів вал намагання виконавчої служби виселити фірму обернулося бійкою і стріляниною. Очевидці бачили шістьох озброєних чоловіків "у чорному", за даними ж міліції жодного криміналу не було - "просто у охоронця не витримали нерви".

Зараз ви читаєте новину «В центрі Києва колона БТРів створила затор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі