четвер, 18 вересня 2008 20:17

Через киянина, який впав на рейки, зупинились 12 трамваїв

12 трамваїв стояли 45 хв учора зранку на Верхньому Валу та вул. Глибочицькій через випадок, що стався з пасажиром.

О 9.30 Віктор Козаченко, 62 роки, вийшов із трамваю N14 на зупинці Житній ринок і одразу впав. Розбив чоло. Праве око запухло. Козаченко стогнав, люди викликали міліцію та "швидку".

— Потерпілий упав не в трамваї, і не в той час, коли із нього виходив. Він перечепився через бетонну плиту, якими викладена в цьому місці земля. Того й упав. Якщо й висувати претензії, то, напевне, до шляхово-експлуатаційного управління, — каже "ГПУ" Микола Кобилінський, 40 років, інспектор із безпеки руху Подільського трамвайного депо, який виїхав на місце події. Він додає, що таких випадків у місті трапляється мало.

На виклик за кілька хвилин прийшли двоє патрульних міліціонерів. Вони підклали потерпілому під голову його чорну сумку. Потім спитали прізвище, ім"я та рік народження. Демонструючи документи, потерпілий відкрив сумку. У ній лежав пустий судок і транзисторна схема від старого телевізора. Від чоловіка смерділо спиртним. Він сказав патрульним, що випив, повертаючись із роботи. Не хотів говорити, де працює.

— Забій м"яких тканин на обличчі. Рану обробили, але заберемо його до лікарні — треба зашивати. Добре, що око неушкоджене. Потерпілий перебуває в стані середнього алкогольного сп"яніння, — розповідає "ГПУ" Михайло Омельчук, лікар швидкої допомоги. Чоловік працює на "швидкій" 20 років. Говорить, подібних викликів у нього не було.

О 10.15 Віктора Козаченка повезли до чергової лікарні. Після цього трамваї поїхали. Микола Кобилінський зазначає, Подільське депо не виставлятиме Козаченкові штраф за простій вагонів.

Зараз ви читаєте новину «Через киянина, який впав на рейки, зупинились 12 трамваїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі