понеділок, 20 серпня 2007 07:02

Через аварію в центрі стояли тролейбуси

БЕЗГЛУЗДА АВАРІЯ минулої п"ятниці закупорила на три години центр міста.

Почалося все з того, що водій представницької автівки "Тойота-Камрі" за 50 м від виїзду з Малої Житомирської на Володимирську не пропустив таксі "Деу", зареєстроване в Київській області.

"Тойота" вдарила таксі з лівого боку. Обидві машини зупинилися і блокували рух 16-го і 18-го тролейбусів. Унаслідок цього на Малій Житомирській, Софійській та Володимирській зібралося більше тридцяти тролейбусів. Вони не могли зманеврувати та об"їхати місце аварії. Десь за годину водій-початківець на сріблястій "шевроле" виїжджав із місця парковки й "притер" інший легковик, "мітцубісі". Відтоді Малою Житомирською не могли проїхати навіть автівки.

На приїзд ДАІ водії чекали близько трьох годин. Врешті приїхав інспектор, обмалював на асфальті контури машини білим аерозолем і наказав звільнити дорогу. Власники автівок між собою не конфліктували — сказали, машини застраховані.

Лише після цього тролейбуси поїхали. В одному з них відчиняли лише передні двері. Гроші за проїзд водії брали, але квитків пасажирам не видавали.

Представник "Київпастрансу" пообіцяв, що підприємство виставить рахунок за простій комунального транспорту.

Зараз ви читаєте новину «Через аварію в центрі стояли тролейбуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі