четвер, 06 вересня 2018 19:15

Будівництво метро на Виноградар остаточно зупинили

Будівництво метро на Виноградар остаточно зупинили
Такий вигляд повинна була мати нова станція метро Проспект правди. Окрім неї, ще хотіли побудувати станцію Мостицька, а також вилкове відгалуження у бік станції Виноградар. ФОТО: Вечірній Київ

Київський метрополітен скасував тендер щодо будівництва гілки на житловий масив Виноградар.

Це сталось внаслідок порушень законодавства з питань публічних закупівель, які "неможливо усунути", йдеться в системі ProZorro.

Один з учасників торгів - ПАТ "Київметробуд" - не вніс вчасно кошти для надання банківської гарантії для участі. Іншого учасника - ТОВ "Будівельна компанія "Адамант" - метрополітен у серпні відсторонив від аукціону. В "Адаманту" виявили формальні помилки в документах щодо освіти кількох інженерів та відсутність усіх підписів про оренду транспорту. Окрім цих двох фірм, у торгах участь також брала лише компанія "Інтербудтунель", яка єдина подала повний пакет документів без порушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядатимуть нові станції метро на Виноградар

У серпні тендер призупинили через скаргу "Адаманту" до Антимонопольного комітету України. Компанія вважала незаконним своє відсторонення від аукціону та вимагала виключити з торгів ПАТ "Київметробуд". Його нібито допустили до участі неправомірно.

Зараз ви читаєте новину «Будівництво метро на Виноградар остаточно зупинили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі