субота, 12 січня 2008 07:09

Безробітний убив двох на Подолі

У понеділок міська міліція отримала повідомлення про вбивство киянина.

Жінка сказала, що знайшла 38-річного сина Володимира мертвим в однокімнатній квартирі на вул. Набережно-Луговій, 7б на Подолі. У чоловіка було перерізане горло.

— На місце виклику виїхала група оперативників Подільського району. Мертвий власник помешкання лежав у ліжку. Окрім перерізаного горла, на тілі в покійного нарахували 36 колото-різаних ран. На кухні лежало ще одне тіло — Світлани, 43-річної співмешканки Володимира. У жінки теж була перерізана шия. Експерти встановили, що обоє загинули на Святвечір, 6 січня, приблизно о 23.00, — розповідає "ГПУ" Олександр Радкевич, 31 рік, помічник начальника Подільської міліції.

Оперативники опитали сусідів. Зі слів подолян, Володимир і Світлана часто випивали, але обходилося без побутових скандалів, нарікань на них не було. Незнайомців до помешкання не приводили.

Днями подільські оперативники затримали 34-річного подолянина Віталія, проти нього порушено кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство". Затриманий зізнався, що зайшов у Святвечір до Володимира і Світлани, аби випити. Під час застілля розпалилася сварка. Чоловік холоднокровно вбив обох.

Підозрюваний безробітний. Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний убив двох на Подолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі