четвер, 07 лютого 2008 07:06

Бетономішалка вдарила автобус і перекинулася: постраждалих госпіталізовано

У вівторок через зіткнення бетономішалки та 21-го автобуса на півдня зупинився автомобільний рух через Дніпро.

ДТП сталося о 16.40 навпроти гіпермаркету "О"КЕЙ" на просп. Генерала Ватутіна, що на масиві Райдужному. Бетономішалка "підрізала" автобус, що їхав у крайній правій смузі. Той ударив вантажівку, що перекинулася від зіткнення. Із її пробитого бензобака витікала солярка. На місце аварії викликали пожежників.

Автобус N21 курсує від станції метро Петрівка до вул. Милославської на Троєщині. Того дня за кермом був 46-річний водій з автобусного парку N6 на Оболоні. Водієві бетономішалки — 41 рік. Постраждало четверо пасажирів автобуса. До лікарні забрали трьох жінок: 60-річну з переломом руки, 49-річну зі струсом мозку, 57-річну — із травмою голови, струсом мозку та зламаним носом.

На бетономішалці була реклама залізобетонного комбінату ім. Ковальської. На підприємстві кажуть, що "міксер" не їхній.

— У нашому автопарку — 40 машин, жодна з них у аварію не потрапляла. Із заводом працює багато приватних перевізників, вони купують бетономішалки, клеять нашу рекламу, — каже "ГПУ" Микола Корнійко, 57 років, інженер із техніки безпеки заводського автопарку.

— Водій вантажівки не надав переваги в русі водію автобуса, — так прокоментували аварію в прес-службі ДАІ Києва.

Через аварію у місті утворився затор завдовжки 11 км. О 18.00 "хвіст" пробки сягав Шулявки. Люди їхали до Троєщини три години.

Зараз ви читаєте новину «Бетономішалка вдарила автобус і перекинулася: постраждалих госпіталізовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі