субота, 08 вересня 2007 07:08

Бабаскін звільнив двох працівників поліклініки

Призначений мерією два тижні тому головлікар Київської стоматологічної поліклініки Юрій Бабаскін звільнив перших працівників.

5 вересня головлікар підписав наказ про звільнення заступника директора з юридичних питань клініки Валентини Нечипорук, 39 років. Наступного дня звільнив головного інженера закладу. Незважаючи на наказ, Валентина Нечипорук продовжує ходити на роботу.

Персонал називає дії Бабаскіна незаконними. Лікарі чекають на повернення попереднього керівника Анатолія Крутя, який на лікарняному. У неділю, після штурму клініки приватними охоронцями з Житомира, його шпиталізували. Медики діагностували в чоловіка серцевий напад.

Юрій Бабаскін зайняв кабінет головлікаря. Аби це зробити, йому довелося зірвати печатки з дверей, які 1 вересня поставили міліціонери з Шевченківського райуправління.

Працівники комунальної поліклініки розповідають, що Бабаскін до призначення викладав у Національному медичному університеті ім. Богомольця. За спеціальністю він лікар-ортодонт.

Як повідомив у середу на прес-конференції міністр охорони здоров"я Юрій Гайдаєв, у поліклініці працює спеціальна комісія, яку призначив уряд. Керує нею заступник міністра охорони здоров"я Андрій Мусієнко.

Як виявилося на прес-конференції, племінниця міністра охорони здоров"я є співмешканкою звільненого Анатолія Крутя. Міністр цю інформацію не заперечив.

Зараз ви читаєте новину «Бабаскін звільнив двох працівників поліклініки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі