вівторок, 17 липня 2007 17:26

Автобуси на маршруті трамвая ходять раз на годину

На час реконструкції трамвая N3 із Борщагівки до площі Перемоги обіцяли вивести на маршрут відповідні автобуси. Однак цього транспорту жителям масиву вкрай не вистачає.

У "Київпастрансі" сказали, що автобус ходить із інтервалом 20 хв. — мовляв, машин вдалося виділити всього чотири. Та насправді жителям масиву Борщагівка доводиться чекати його 40 хв., а то й годину.

— Обіцяний автобус я бачила тільки одного разу. А всі маршрутки, що їдуть від "Кільцевої", на бульварі Р. Ролана не зупиняються. — розповідає жителька Борщагівки Ірина Абрамова, 40 років. — Там стільки народу в години пік! Ніщо не справиться з таким потоком людей, як трамвай.

Рух трамвая між зупинками "Кільцева дорога" і "Гната Юри" перекрили 9 червня і обіцяють відновити 1 жовтня. До жовтня не ходитиме також трамвай N1 від вул. Старовокзальної до зупинки "Повітрофлотська".

— Дійсно, всього 4 автобуси курсує на маршруті трамвая N3. Але є ще автобус N56, який їздить на "Кільцевій". Також можна їздити маршрутками, їх близько 20-ти тут ходить, — каже центральна диспетчерка "Київпастрансу" Галина Кулакова, 60 років.

Роботою тимчасового транспорту багато людей не задоволені. Кажуть, що транспорт курсує до ближніх станцій метро Святошин та Житомирська. А багатьом жителям потрібно їхати в інший бік.

— Чесно кажучи, я не бачила, щоб там щось реконструювали, — додає Ірина Абрамова. — Крім того, трамвай у заторах не стояв, а тепер люди вимушені чекати транспорт та ще й запізнюватися на роботу.

Зараз ви читаєте новину «Автобуси на маршруті трамвая ходять раз на годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі