середа, 27 лютого 2008 07:06

Автівка знесла стовп біля Кирилівської церкви

У понеділок о 23.20 сіра "Шевроле Нубіра" знесла стовп електроопори на вул. Олени Теліги, що на Сирці.

ДТП сталося з непарного боку вулиці, напроти Кирилівської церкви. Входячи у плавний правий віраж, автівка виїхала на зустрічну смугу. Потім, повертаючи на свій бік вулиці, водій не впорався з керуванням і виїхав на тротуар. Там машина знесла бетонний стовп. Він упав разом із кабелями.

Першу допомогу потерпілому водієві надавали майже 20 людей, які зупинили свої автівки неподалік місця аварії. Чоловік не міг говорити, лише кричав. У нього було розтрощене ліве коліно, голова розбита і закривавлена.

Інспектори ДАІ приїхали на місце пригоди за 10 хв., ще за 25 примчала "швидка".

Свідки ДТП розповідають, що водій, 30-річний чоловік, порушив правила дорожнього руху. Кажуть, мчав зі швидкістю до 150 км/год. Люди, які пробували витягти водія "нубіри" із салону, чули сильний запах алкоголю.

Виїзд із вул. Теліги на пр-т Московський міські водії називають "проклятим" місцем. Тут часто трапляються аварії з важкими наслідками. Подейкують, на цьому місці раніше було кладовище.

Зараз ви читаєте новину «Автівка знесла стовп біля Кирилівської церкви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі